BNI konferenca

http://www.bni-slovenia.com/library/images/Official-BNI-Logo-Pan506-2010_1357386189.jpgWayteQ partner 2. BNI podjetniše konference

V četrtek,30. januarja 2014, bo v Ljubljani potekala 2. BNI podjetniška konferenca z naslovom “2014 – skupaj zmoremo”.

Konferenca bo v Austria Trend hotelu od 13h do 20h.

Tema konference je sodelovanje in povezovanje, ker verjamemo, da je to pomemben del uspeha.

Povezani želimo biti tudi z drugimi podjetniškimi organizacijami in zato smo na dogodek povabili tudi mag. Samo Hribar Miliča, predsednika GZS, ki bo imel pozdravni nagovor.

Osrednji govorec konference bo Sam Schwart iz ZDA, Mid-Atlantic District Director, Director of Training, BNI Europe, sicer pa vodi uspešne BNI regije Northern Virginia v ZDA, BNI Izrael, BNI Madžarska in BNI Romunija – zagotovo prava zakladnica znanj in poslastica za BNI poslušalce!

Pri vsakršnem sodelovanju neizogibno prihaja tudi do konfliktov, zato bodo z nami na okrogli mizi strokovnjaki s področja obvladovanja medsebojnih odnosov, ki se bodo z moderatorko pogovarjali kako uspešno reševati konflikte:

  • Rudi Tavčar, MBA, psiholog, mediator,
  • Dr. Tristan Rigler, klinični psiholog,
  • Saša Einsiedler, mediatorka in trenerka javnega nastopanja,
  • Ksenija Lorber, mediatorka in trenerka obvladovanja konfliktov.

Sodelovanje je uspešno, če se znamo pogovarjati o pravih stvareh in zato bo mag. Brigita Pirc predstavila kako izvesti 1-na-1 sestanek s partnerjem, ki vam bo prinesel nove posle, nove stranke!

Poslušali bomo tudi zelo zanimivega sogovornika, ki verjame v moč sodelovanja in ga tudi udejanja v praksi, pri svojem delu. Svojo zgodbo bo z nami delil dr. Ahmed Pašić, publicist, humanitarec, in človek, okrog katerega se je zbralo gibanje »Ejga, za lepše Jesenice«.

Ob koncu pa bo nacionalni direktor BNI Slovenija mag. Jernej Pirc predstavil, kako uspešni smo bili v letu 2013, hkrati pa bo spregovoril o načrtih za prihodnost.

Konferenco bomo zaključili z mreženjem in druženjem, kot se spodobi za naše podjetniško združenje.

BNI

Author: wayteq

Share This Post On