Bralnik e-knjig s HD ločljivostjo

WayteQ xBook 60w HDWayteQ je predstavil naslednika popularnega bralnika WayteQ xBook 60w

WayteQ xBook 60w HD

Bralnik e-knjig xBook-60w HD ima 6” E-ink Pearl zaslon, ki omogoča čist in oster prikaz teksta in slik. E-ink zaslon je odlična rešitev za dolgotrajno branje. E-ink Pearl zaslon je za razliko od običajnih LCD zaslonov berljiv tudi pri direktni sončni svetlobi in je prijazen za oči.

Hrani lahko do 5.000 knjig, kar je kar zajetna knjižnica. Tako imate lahko vašo zbirko knjig vedno pri sebi. Kapaciteto shranjevanja lahko povečate z MicroSDHC kartico do kapacitete 32GB.

Odveč so skrbi glede polnjenja. Zaradi E-ink tehnologije naprava troši energijo samo pri spremembi vsebine na zaslonu. Ko je baterija popolnoma napolnjena, lahko naprava obdela tisoče strani kar pomeni več tedensko uporabo če ne uporabljate Wi-Fi povezave.

Z Wi-Fi točko se lahko povežete doma, na delovnem mestu ali v javnih prostorih. S povezovanjem ne boste imeli težav pa naj gre za odprto ali zavarovano omrežje

Naprava je zelo tanka in izredno lahka. Debelina naprave znaša 8 mm, teža pa je 214 gramov. Občutek boste imeli kot da nosite tanko brošuro, vendar imate pri sebi vsebino knjižnice. Naprava je med prenašanjem varno spravljena v elegantnem usnjenem etuiju, ki napravo varuje tudi pred manjšimi poškodbami.

Branje bo bolj udobno z izbiro ustrezne velikosti črk na 24 stopenjski skali in 5 različnimi tipologijami črk. Obračanje strani je lahko avtomatsko zato vam med branjem ni potrebno pritiskati na tipke. Avtomatsko obračanje strani je še posebej uporabno v povezavi s TTS (text to speech) funkcijo, ki je na voljo pri Angleškem in Kitajskem jeziku. Orientacijo zaslona lahko spremenite in prilagodite svojim potrebam.

Poleg branja so vam na voljo še druge funkcije. Pregledujete lahko fotografije in slike shranjene v notranjem spominu ali na spominski kartci ob poslušanju priljubljene glasbe. Zaradi E-ink tehnologije so fotografije prikazane v sivinah.

V kompletu dobite WayteQ xBook-60w HD, USB kabel, usnjeni etui, uporabniški priročnik

Author: wayteq

Share This Post On