MovieBox CX – lahko vaš TV nadomesti tablični računalnik?

Nova dimenzija zabave – TV, internetne vsebine, aplikacije in igre

MovieBox CX

MovieBox CX

 

WayteQ MovieBox CX omogoča spremljanje novih medijev na vašem TV sprejemniku. Naprava z vgrajenim operacijskim sistemom Android nudi uporabniku popolnoma nove možnosti: vgrajene brezplačne storitve (podpora Conax kartici, EPG, snemanje, itd.),  uporaba android aplikacij, brskanje po spletu in izboljšano predvajanje medijskih datotek.  Spletne video datoteke (Youtube) so vam dosegljive v trenutku.  Preko obstoječe domače internetne povezave vam MovieBox CX omogoča dostop do spletnih radio postaj, video in glasbenih knjižnic in TV programov.
Vse to vam omogoča integrirani, dobro organizirani in enostaven grafični uporabniški vmesnik. S pomočjo priloženega daljinskega upravljalnika lahko upravljate osnovne funkcije naprave, lahko pa na MovieBox CX priključite žično ali brezžično tipkovnico, miško, air mouse ali druge naprave za Android operacijski sistem kot npr. senzor za pospeševanje, ki je nepogrešljiv pri igranju iger, katere so vam na voljo na Google play.

MovieBox CX vam omogoča da domači TV spremenite v veliki tablični računalnik preko katerega lahko uporabljate večino  aplikacij namenjenih operacijskemu sistemu Android: inštalacija programov, aplikacij in iger, ki vam jih nudi Google play prav tako pa tudi ostale storitve kot npr. Google maps, Gmail, Hangouts, Google+, QuickOffice, Google Drive itd.

Zemeljski Digitalni TV in Radijski sprejemnik

Z MovieBox CX7 lahko spremljate brezplačne in kodirane digitalne zemeljske programe. Prav tako lahko spremljate digitalne zemeljske radijske programe. Priljubljene programe lahko shranjujete v ločen seznam za hitrejši dostop. Programe lahko poljubno razvrščate in omejite dostop do njih. Programe lahko gledate v visoki HD ločljivosti ali pa v ločljivosti standardne kakovosti. Naprava ima vgrajen Conax čitalec kartic, tako da lahko sprejmemate tudi plačljive programe.

screenshot_and_channel_list_moviebox_cx_wayteq

Osebni video snemalnik (PVR)
Vaše priljubljene oddaje lahko shranite na USB ključek ali USB prenosni disk samo s pritiskom na gumb ali pa ob vnaprej določneme času. Nastavite lahko shranjevanje v določenem terminu, omogoča pa vam tudi zaustavljanje in vračanje TV programa, ki ga trenutno spremljate.

Medijski Predvajalnik
Z zunanjega USB diska lahko predvajate različne glasbene in filmske formate, celo v visoki resoluciji. Na ta način lahko napravo uporabljate kot medijski predvajalnik. Seznam formatov, ki jih MovieBox CX podpira je raznolik ( MP4, MKV, FLV, MP3, JPEG…) lahko pa na napravo naložite tudi priljubljeni program za predvajanje.

Priključki
MovieBox CX lahko na TV priključite preko HDMI priključka.
Za starejše naprave lahko uporabite SCART priključek (kabel priložen).
Na zadnji strani lahko najdete še naslednje priključke: digitalni avdio izhod, antenski vhod in izhod.

Author: wayteq

Share This Post On