Nadgradnja WayteQ xTAB-700qci

V nadaljevanju so vam na voljo navodila za nadgradnjo oziroma ponovno inštalacijo firmwera tabličnega računalnika WayteQ xTAB-700qci.

Po nadgradnji bo tablični računalnik deloval hitreje in bolj stabilno.

Opozorilo!

Nadgradnja programske opreme je možna samo na WayteQ xTAB-700qci napravi.

Nadgradnjo  izvede uporabnik na lastno odgovornost. Nepravilna nadgradnja lahko povzroči nepopravljive poškodbe naprave. Proizvajalec ne prevzema odgovornosti za poškodbe in škodo zaradi nepravilne nadgradnje naprave. Popravilo naprave in odprava okvar katerih vzrok je nepravilna nadgradnja ni zajeta v garancijo.

Nadgradnja programske opreme bo povzročila izbris vseh inštaliranih programov, nastavitev, dokumentov, fotografij itd. Pred začetkom nadgradnje izdelajte varnostno kopijo podatkov.

Med nadgradnjo ne izklapljajte naprave in ne odklapljajte USB kabla. Poskrbite, da bo baterija tabličnega računalnika popolnoma napolnjena. Tablični računalnik med nadgradnjo ne sme biti priključen na napajanje, ker v tem primeru postopek nadgradnje ne bo deloval.

Za uspešno nadgradnjo skrbno sledite navodilom:

  •  Prenesite in razpakirajte datoteko  xTAB_700qci_140307.zip (MD5 hash: 1c19c2c3a5335b4fe49d86230700e835). V datoteki se nahajata dve mapi in sicer “tools” in “firmware”. V mapi “tools” se nahaja program za nadgradnjo, v mapi “firmware” pa datoteka posodobljenega firmwera.
  •  Uporaba programa za nadgradnjo

Zaženite zagonsko datoteko programa SETUP.exe in namestite program. Po namestitvi zaženite program z mesta  Start -> Vsi programi -> Actions Tools – Start. Odpre se meni programa.

Slika1

 

  •  Vklopite tablični računalnik in ga s pomočjo USB kabla povežite z računalnikom. Za povezavo ne uporabljajte USB podaljškov ali HUB-a. Po povezavi bo računalnik namestil potrebne gonilnike.
  • Kliknite na manjšo zeleno ikono in izberite pot do ustreznega firmwera z imenom 700qci.fw Po uspešni povezavi do datoteke se vam prikaže naslednje okno.

 Slika2

 

  •  Naprava je pripravljena za začetek posodabljanja. S pritiskom na večji zeleni gumb se prične izvajati nadgradnja.

Slika3

 

  •  Potrdite začetek nadgradnje

 Slika4

 

Slika5

 

 

 

  •  Po uspešni posodobitvi napravo odklopite iz računalnika in vklopite z gumbom za napajanje.

Opomba: Po prvem zagonu po nadgradnji je potrebno dalj časa za ponovni zagon, saj se mora ponovno naložiti operacijski sistem!

 

Author: wayteq

Share This Post On