Prestigio MultiPad 4 Quantum 7.85 primerjava Tablični računalnik WayteQ xTAB-79qci

Prestigio MultiPad MultiPad 4 Quantum 7.85 se lahko pohvali z izboljšano strojno opremo, lepim aluminijastim ohišjem, štirijedrno grafiko in procesorjem, zmogljivim operacijskim sistemom (Android 4.2 – Jelly Bean), dvema kamerama in IPS-jem. Tablični računalnik odlikuje 7,85″ IPS zaslon, ki je občutljiv na večtočkovni dotik z ločljivostjo 1024 x 768 točk. Vgrajeno ima tudi WiFi tehnologijo in aplikacijo Google Play, preko katere lahko dostopamo do številnih zabavnih aplikacij in iger.

Štirijederni 1,6 GHz procesor ARM Cortex A9 Rockchips RK3188 skrbi za stabilnost sistema – naprava ima vgrajenega 8 GB spomina, kar nam omogoča shranjevanje dokumentov, video posnetkov, avdio datotek, iger in ostale multimedije, obenem pa omogoča razširitev preko microSD/SDHC kartice (do 32 GB). Tablični računalnik ima dve spletni kameri z visoko ločljivostjo (sprednja kamera se nahaja na osrednjem delu iznad zaslona, druga na zunanjem delu) ter avdio in HDMI priklop, s katerim se lahko priključimo na TV sprejemnik. Poleg mikrofona in zvočnikov ima vgrajen tudi micro USB priključek. Skupaj s tablico prejmete tudi USB kabel, napajalni kabel in priročno zaščitno torbico.

Številne prednosti
Med prednostmi te tablice lahko nedvomno navedemo aluminijasto ohišje, ki omogoča čvrsto strukturo in močan oprijem, obenem pa spominja na iPad mini, s čimer osvoji srca pristašev tega računalnika. Kljub relativno težkemu aluminijastemu ogrodju (406 g) in velikosti (večji je od standardnih 7” modelov) , je rokovanje z njim hitro, praktično in priročno. Vedno lahko najdemo prostor zanj v naših žepih, obenem pa ga ne moremo kar tako izgubiti, saj je dovolj velik in opazen, da nam pogled iz njega težko zdrsne stran.

Tehnične značilnosti:
Zaslon:     19,9 cm (7,85″), 1024 x 768 IPS LED
Procesor:     Quad Core ARM Cortex A9 1,6 GHz
Pomnilnik:     1 GB
Trdi disk:     8 GB
Garancijska doba v letih:     2
Blagovna znamka:     PRESTIGIO

Prestigio MultiPad MultiPad 4 Quantum 7.85

 

Tablični računalnik WayteQ xTAB-79qci

 

wayteq-xtab-79qci-tablicni-racunalnik

WayteQ xTAB-79qci je zaradi majhnih dimenzij (dimenzije: 201 x 135 x 8 mm, teža: 344 g) priročen in dobro prenosljiv. Svoje najljubše aplikacije si lahko pogledate na 7,9″ (21cm) velikem zaslonu, ki se s pomočjo vgrajenih senzorjev obrača v vseh smereh, kar vam omogoča vsestransko igranje igric, k čemur prispeva senzor magnetnega polja, ki meri premikanje vaših rok. Medtem ko vam flash tehnologija, ki smotrno upravlja s porabo energije, omogoča uporabo takoj po vklopu iz načina »spanje«, vam operacijski sistem Android že z nekaj dotiki omogoča delitev fotografij preko interneta.

Zmogljiv 4-jedrni procesor in odlična ločljivost
Tablični računalnik xTAB-70qci ima zaslon izdelan z najnovejšo in najbolj optimalno tehnologijo. Štiri-jedrni procesor, ki je vgrajen v xTAB-79qci, nudi dovolj zmogljivosti za hkratno delovanje različnih procesov. Uporaba IPS tehnologije omogoča svetel in jasen zaslon, ki je dobro viden iz vseh kotov in nudi veliko večjo ločljivost kot običajno (1024×768 točk).

Operacijski Android KITKAT posladek
Google Android 4.4. KITKAT operacijski sistem vam postreže s številnimi sladkimi presenečenji (nov izgled zaslona, hitrejši brskalnik in še veliko drugih novih možnosti) – JB Android nudi jasen uporabniški vmesnik za zadovoljitev vseh naših potreb. Namenska tipka vam omogoča hkratno uporabo aplikacij in prijazno prehajanje med njimi. Za boljšo prilagoditev lahko na domačem zaslonu združujete ikone aplikacij v mape in spreminjate velikost pripomočkov. Za izkoristek vseh funkcij operacijskega sistema Android ima xTAB-79qci vgrajen Wi-Fi in podpira povezavo z mobilnim internetom preko USB ključka. V kompletu pa boste poleg tabličnega računalnika WayteQ xTAB-79qci prejeli še AC napajalnik,USB in USB OTG kabel ter navodila za uporabo.

Tehnične specifike:
Zvočnik: Vgrajen
WiFi: 802.11 b/g/n
Vtičnica za slušalke: 3.5mm priključek
Vrsta zaslona: 7,9″, IPS, 1024 x 768 px, kapacitivni multi-touch (5 točk)
Vgrajeni senzorji: Pospeševanje
Velikost zaslona: 7,9″ (21cm)
USB: 2.0
Teža: 344 g
Spominska kartica: microSD card (max. 32GB)
Spomin: 8 GB (za shranjevanje)
Spomin (RAM): 1 GB
Procesor (CPU): Rockchip 3188, Quad-Core Cortex A9 1.8 GHz
Operacijski sistem: Android 4.4.2 KitKat
Mreža: Podpora za zunanji 3G dongle
Mikrofon: Vgrajen
Ločljivost: 1024 x 768
Kamera: Webcamera
Garancija: 24 mesecev
Dimenzije: 201 x 135 x 8 mm
Bluetooth: Da
Baterija: Litijeva, 3,7v 4000mAh

Author: wayteq

Share This Post On